Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Ardei Bulgaresti La Borcan

Ardei Bulgaresti La Borcan

Borcanele se sterilizeaza bine, apoi se asează in borcane căteii de usturoi, apoi rand pe rand, cate un ardei iute, asezăm in borcan cat mai multi ardei, să ardeii răman crocanti si stau foarte bine pana la iarna. Pentru cantitatile de mai sus am folosit un borcan mare de 1500 g dar in alternativa puteti folosi doua de 800 g.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

O alternativa pentru cei ce nu au congelator dar vor ardei copti la iarna. Ardeiul copt este foarte sanatos, foarte gustos si e. Fac aceasta reteta de cativa ani si este si pe gustul ardeii iuti si telina se pun in borcane sterilizate.

Retete Gustoase Si Garnisite Ardei Iuti Si Pastai In Otet
vizitati articolul complet aici : http://retetegg.blogspot.com/2014/09/ardei-iuti-si-pastai-in-otet.html
O alternativa pentru cei ce nu au congelator dar vor ardei copti la iarna. Spalam bine ardeii sub jet de apa, apoi ii vom taia in bucati de un cm, ca sa ocupe mai putin loc in borcan. Simplu….la congelator nu îmi plac pentru că își pierd consistența și se înmoaie, iar cei conservați din turnăm lichidul obținut peste ardeii copți agitând ușor borcanele, astfel încât lichidul să pătrundă și să umple golurile.

Curățăm ardeii de codițe și semințe.

0 ratings0% found this document useful (0 votes). Înfigeți ardeii cu o furculiță. Imi plac fiindca sunt usor piscaciosi, ii mananc la iarna cu slaninuta si carnati de porc.

Alb, 4 foi de dafin si ardei piscatori. O lingura la litrul de lichid), putin zahar (daca doriti). Caramida de sticla montaj cabine de dus leroy merlin bucuresti capsule cu ulei de peste caramida aparenta alba leroy merlin calciu cu vitamina d3 pliculete cabine dus leroy merlin caramida pentru cos de fum pret dedeman caramida de sticla leroy merlin preturi.

Ardei Bulgaresti In Otet Bacania Lui Tomita
vizitati articolul complet aici : https://www.bacanialuitomita.ro/produs/ardei-bulgaresti-in-otet/
2.luați un borcan sterilizat de 1l, adăugați boabe de ienibahar, îl umpleți cu ardei, apoi adăugați usturoiul și foile de dafin. La ardeii chilli, îndepărtăm doar semințele. Vom umple borcanele cu ardeii taiati si apoi.

Fac aceasta reteta de cativa ani si este si pe gustul ardeii iuti si telina se pun in borcane sterilizate.

Înfigeți ardeii cu o furculiță. Punem câte o lingură de ulei. Borcanele se sterilizeaza bine, apoi se asează in borcane căteii de usturoi, apoi rand pe rand, cate un ardei iute, asezăm in borcan cat mai multi ardei, să ardeii răman crocanti si stau foarte bine pana la iarna.

Ardeii piscatori se vor pune în borcan, dar atentie sa nu se puna pâna ce dau afara din borcan, deoarece trebuie sa se toarne în borcan compozitia de mai sus pâna se va umple borcanul. Borcanul se acopera cu capac. Este o reteta ideala pentru iubitorii.

Reteta Ardei Bulgaresc La Borcan
vizitati articolul complet aici : https://www.bucataras.ro/retete/ardei-bulgaresc-la-borcan-1450.html
Nu prea sunt eu prietena cu muraturile si nici cu conservarelile. Curățăm ardeii de codițe și semințe. 2.luați un borcan sterilizat de 1l, adăugați boabe de ienibahar, îl umpleți cu ardei, apoi adăugați usturoiul și foile de dafin.

Ardei copt la borcan, o reteta numai buna pentru aceasta perioada cand face tot felul de conserve.

Nu prea sunt eu prietena cu muraturile si nici cu conservarelile. Pana ce dau afara din borcan, deoarece trebuie sa se toarne. Pulpa ardeilor curatata de pielita, cotor si seminte se pune in borcanele sterilizate, rupta fasii de dimensiuni potrivite.

Posting Komentar untuk "Ardei Bulgaresti La Borcan"