Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

George Michael A Murit

George Michael A Murit

Starul muzicii pop george michael a murit înconjurat de cei dragi, conform unui anunţ făcut de reprezentantul artistului: Familia vă roagă să îi respectați perioada de doliu.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Confirmăm cu multă tristețe că fiul, fratele și prietenul nostru iubit george michael a murit în pace de crăciun. Cântărețul britanic george michael a murit la vârsta de 53 de ani, la reședința sa din oxfordshire. Artistul a pledat vinovat la acuzaţiile de posesie de canabis şi.

George Michael A Murit Din Cauze Naturale Medic Legist
vizitati articolul complet aici : http://www.radioromanul.es/noutati/george-michael-a-murit-din-cauze-naturale-medic-legist/
George michael (born georgios kyriacos panayiotou; Cantaretul britanic george michae l a murit la varsta de 53 de ani, in intimitatea casei sale, au anuntat reprezentatii sai. A murit în liniște, la reședința sa, au spus rudele artistului, fără să precizeze însă mai multe detalii.

George michael a murit la vârsta de 53 de ani.

Luni 26 decembrie 2016 02:10 scrie un comentariu: Anunțul a fost făcut de impresarul său. Interpretul care a devenit celebru și datorită hitului last christmas, a murit în ziua de crăciun.

Dar în ultimii ani ai vieţii sale, numele său a apărut în septembrie 2010, george michael a fost condamnat la opt săptămâni de detenţie. Cantaretul britanic george michael a incetat din viata la varsta de 53 de ani. George michael a decedat astăzi (25 decembrie).

George Michael A Murit Mesajul Uimitor Al Lui Robbie Williams Doamne
vizitati articolul complet aici : https://www.antena3.ro/show/showbiz/george-michael-a-murit-mesajul-uimitor-al-lui-robbie-williams-doamne-392765.html
Cântărețul george michael a murit la vârsta de 53 de ani. Confirmăm cu multă tristețe că fiul, fratele și prietenul nostru iubit george michael a murit în pace de crăciun. Megastarul renumit pentru hituri ca „careless whisper sau „faith a decedat duminica in locuinta sa, in conditii care inca nu au.

Cântăreţul george michael a murit duminică seară, la vârsta de 53 de ani, în ziua de crăciun, a anunţat agentul său de presă.

Medicii legiști au stabilit că george michael a murit din cauze naturale. Au existat suspiciuni privind faptul că vedeta ar fi murit în urma unei supradoze de droguri, el fiind bănuit că era consumator de cocaină și heroină. Galerie foto cât de rău arăta artistul.

George michael a murit, conform managerului său, de insuficiența cardiacă, iar publicistul fostului solist al trupei wham! Luni 26 decembrie 2016 02:10 scrie un comentariu: Cântăreţul george michael a murit duminică seară, la vârsta de 53 de ani, în ziua de crăciun, a anunţat agentul său de presă.

Sora Lui George Michael A Murit In Ziua De Crăciun La 3 Ani De La Decesul Artistului Mesajul Trist Pe Care L A Transmis Familia Impact
vizitati articolul complet aici : https://playtech.ro/stiri/sora-lui-george-michael-a-murit-in-ziua-de-craciun-la-3-ani-de-la-decesul-artistului-mesajul-trist-pe-care-l-a-transmis-familia-71829
Confirmăm cu multă tristețe că fiul, fratele și prietenul nostru iubit george michael a murit în pace de crăciun. „cu profundă tristeţe vă anunţăm că iubitul nostru fiu, frate şi prieten george a murit liniştit în ziua de crăciun. George michael a murit, conform managerului său, de insuficiența cardiacă, iar publicistul fostului solist al trupei wham!

Cantaretul george michael a murit din cauze naturale, a declarat, marti, un medic legist britanic, la incheierea unei investigatii de lunga durata privind decesul pop starului.

Confirmăm cu multă tristețe că fiul, fratele și prietenul nostru iubit george michael a murit în pace de crăciun. Cântăreţul avea 53 de ani. Interpretul care a devenit celebru și datorită hitului last christmas, a murit în ziua de crăciun.

Posting Komentar untuk "George Michael A Murit"