Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Casa De Vanzare Sanandrei

Casa De Vanzare Sanandrei

Construita210 mp, teren 680 mp la dua fronturi, living, 3 dormitoare, 2 bai. Pretul de vanzare este de 86000 euro negociabil.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

De vanzare casa cu 3 camere teren 2800 mp in sat santandrei din jud hunedoara constructie de caramida din 1963 pe un singur nivel acoperis cu tigla sunt toate utilitatile gaz curent electric trifazic bagate in casa iar canalizarea si apa curenta sunt la poarta sc. Pretul de vanzare este de 86000 euro negociabil. Casa are sc de 135 mp şi su de 114 mp şi este compartimentata astfel:

Case Vile De Vanzare Sanandrei Timis Anunturi Imobiliare Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.imobiliare.ro/vanzare-case-vile/timis/sanandrei
Se accepta si schimb cu apartament 1 camera sau cu 2 camere, decomandat. Cora proiect imobiliare va propune spre vanzare casa situata la intrare in sintandrei, in zona magazinului profi, la o distanta mica de oradea. De vanzare casa in sântandrei, pe str.unirii.

Imobilul este compus din parter:

Casa de vanzare 3 camere in santandrei, suprafata utila: Pretul de vanzare este de 86000 euro negociabil. Casa s+p+m ,complet reamenajata in sanandrei,central(vatra satului).

De vanzare casa in sântandrei, pe str.unirii. Vand casa la cheie santandrei. 2 rezultate afisate in 2 milisecunde.

Casa Individuala De Vanzare In Sanandrei Foxfort
vizitati articolul complet aici : https://foxfort.ro/casa-vila-5-camere-de-vanzare-sanandrei-986
Filmarea caselor si terenurilor din drona. Casa este dispusa pe un teren de 280 mp, are suprafata utila de 75 mp si are in componenta : De vanzare case in santandrei proiect deosebit pret negociabil intre 79000eur si 93000eur in functie de gradul de finisaj casa este compusa din:

Imobilul este compus din parter:

Agentia imobiliara gaminvest va propune spre vanzare casa tip p+e in santandrei, bihor. Se accepta si schimb cu apartament 1 camera sau cu 2 camere, decomandat. De vanzare casa in sântandrei, pe str.unirii.

De vanzare casa in sântandrei, pe str.unirii. Agentia imobiliara d'art imob va propune spre vanzare o casa semifinisata in santandrei, bihor. Imobilul este compus din parter:

Casa Individuala De Vanzare Sanandrei Comision 0 Casa Vila Cu 5 Camere De Vanzare In Sanandrei Judetul Timis Xc7k0100l 179 990 Eur
vizitati articolul complet aici : https://www.imobiliare.ro/vanzare-case-vile/timis/sanandrei/casa-de-vanzare-5-camere-XC7K0100L
330 m² oportunitate, casa tip duplex in sanandrei. Living, zona de luat masa(23mp), bucatarie(11mp), baie(5mp),un dormitorul(12mp), spaţiu de depozitare; Casa s+p+m ,complet reamenajata in sanandrei,central(vatra satului).

Proprietar vand apartament in sanandrei centru.

Imobilul are 3 dormitoare, 1 dressing, living cu iesire pe terasa din curtea interioară, bucătărie sapient imobiliare propune spre vanzare casa situata in cartierul velenta strada gradinarilor nr. Pe langa acestea gasesti si case de vanzare, apartamente, terenuri, camere, spatii comerciale, birouri, depozite, garaje de vanzare si de inchiriat pe storia.ro. Suprafata terenului pe care se afla imobilul este de 500mp, aceasta avand o suprafata utila de.

Posting Komentar untuk "Casa De Vanzare Sanandrei"