Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Salina Turda Pret Intrare 2018

Salina Turda Pret Intrare 2018

Cazare in turda la case particulare obtineti cazare in turda la case particulare in perioada sejurului dumneavoastra. Program vizitare și tarife program funcționare:

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Pentru reducerea timpului de așteptare la intrare, vă. Societatea salina turda sa aduce la cunoștința publicului programul de funcționare cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pentru toate obiectivele aflate în administrare: In salina am intrat in data de 1 decembrie si am fost surpinsa placut de tricolorul arborat in foarte multe locuri si de personalul suficient pt numarul mare de vizitatori.

In Sfarsit Am Ajuns Si La Salina De La Turda Si Da Merita Vazuta Cu Varf Si Indesat
vizitati articolul complet aici : https://www.imperatortravel.ro/2018/12/sfarsit-ajuns-si-la-salina-de-la-turda-si-da-merita-vazuta-cu-varf-si-indesat.html
Excursie privata la mina de sare turda. Timp de 10 zile în cadrul festivalului se vor desfățura peste 80 de evenimente culturale, în peste 10 locații. Particularii care ofera aceste servicii sunt fie detinatori de vile care va cazeaza in regim de pensiune, fie proprietari de case, din care inchiriaza o camera sau chiar intreaga …

Societatea salina turda sa aduce la cunostinta publicului programul de functionare cu ocazia sarbatorilor de iarna, pentru toate obiectivele aflate in administrare (p) salina turda:

June 18, 2018 · incepand cu data de 15.06.2018, programul de vizitare va fi zilnic de la ora 9:00 la 19:00, cu ultima intrare la ora 18:00. Societatea salina turda sa aduce la cunoștința publicului programul de funcționare cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pentru toate obiectivele aflate în administrare: The turda salt mine (salina turda).

Un lucru interesant este faptul ca o mina atat de valoroasa din punct de vedere istoric a fost modernizata in decurs a mai putin de 2 ani, iar acest lucru atrage un numar de aproximativ 600 mii de vizitatori pe an. Timp de 10 zile în cadrul festivalului se vor desfățura peste 80 de evenimente culturale, în peste 10 locații. Primul document care vorbeşte în mod explicit de existenţa unei exploatări de sare la turda este datat 1 mai 1271, fiind emis de cancelaria maghiară.

In Sfarsit Am Ajuns Si La Salina De La Turda Si Da Merita Vazuta Cu Varf Si Indesat
vizitati articolul complet aici : https://www.imperatortravel.ro/2018/12/sfarsit-ajuns-si-la-salina-de-la-turda-si-da-merita-vazuta-cu-varf-si-indesat.html
Începand cu data de 4 decembrie 2017, datorită lucrărilor de modernizare, accesul turiștilor prin intrarea din str. In salina am intrat in data de 1 decembrie si am fost surpinsa placut de tricolorul arborat in foarte multe locuri si de personalul suficient pt numarul mare de vizitatori. Salina turda este cel mai spectaculos subteran modelat de oameni, din lume.

20 lei/adult si 10 lei/copil, insa noi am primit bilete gratuite de la hotel.

Primul document care vorbeşte în mod explicit de existenţa unei exploatări de sare la turda este datat 1 mai 1271, fiind emis de cancelaria maghiară. Beneficiază de ghid gratuit, cu programare prealabilă și în limita personalului disponibil Societatea salina turda sa aduce la cunoștința publicului programul de funcționare cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pentru toate obiectivele aflate în administrare:

Salina turda a înregistrat un nou record! 20 lei/adult si 10 lei/copil, insa noi am primit bilete gratuite de la hotel. Program vizitare și tarife program funcționare:

O Saptamana De Refacere La Salina Turda Cazare Turda
vizitati articolul complet aici : https://www.casatudor.eu/o-saptamana-de-refacere-la-salina-turda/
20 lei/adult si 10 lei/copil, insa noi am primit bilete gratuite de la hotel. Particularii care ofera aceste servicii sunt fie detinatori de vile care va cazeaza in regim de pensiune, fie proprietari de case, din care inchiriaza o camera sau chiar intreaga … 20 lei/zi/persoană **biletele, respectiv abonamentele sunt valabile pentru o singura intrare/zi mentiuni:

Cazare in anii 2020, 2021 sau 2022 la pensiune este disponibila la standarde ridicate si la preturi foarte bune.

Abonamente de minim 5 zile consecutive: Reamintim că salina turda a înregistrat un profit brut de 9.761.759 lei, la o cifră de afaceri de 26.731.910 lei, conform datelor financiare pe anul precedent. June 18, 2018 · incepand cu data de 15.06.2018, programul de vizitare va fi zilnic de la ora 9:00 la 19:00, cu ultima intrare la ora 18:00.

Posting Komentar untuk "Salina Turda Pret Intrare 2018"