Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Vremea La Piatra Neamt

Vremea La Piatra Neamt

Salveaza pagina cu vremea din piatra neamt. Piatra neamț a trecut la ora de vară la ora 03:00 pe data de duminică, 28 martie.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Mai răcoros temperatura intre 7° c si 19° c precipitatii: Vremea in piatra neamț pentru astăzi, mâine și săptămâna. Ora a fost fixată o oră înainte.

Buchet Iminent El Vremea Kappa Piatra Neamt Footballswagger Com
vizitati articolul complet aici : http://www.footballswagger.com/vremea-kappa-piatra-neamt
Prognoza meteo in piatra neamț, vremea la piatra neamt, județul neamț, azi, maine, poimaine, 3 zile, 7 zile, 10 zile, urmatoarele zile. Ora a fost fixată o oră înainte. Vremea in piatra neamț pentru astăzi, mâine și săptămâna.

Raport de temperatura, viteza vântului și umiditate:

Soarele răsare la 05:47 și apune la 20:36. Dacă este o zi uscată dar călduroasă, atunci ne putem aștepta la o vară calmă, în lunile următoare nu vom avea vreme rece. Vantul va adia cu o briza usoara, avand viteza de 6 km/h din directia ese, iar presiunea atmosferica va fi de 766 mm hg.

Exacte și detaliate prognoza meteo în piatra neamț. 20 km/h dinspre sse presiune: Up to 90 days of daily highs, lows, and precipitation chances.

Piatra Neamt Vremea Zile Meteo Piatra Neamt Google Satellite Map
vizitati articolul complet aici : http://www.maplandia.com/romania/neamt/piatra-neamt/accommodation/piatra-neamt-vremea-zile-meteo/
Luni, marti, miercuri, joi, vineri, sambata, duminica. Prognoza meteo in piatra neamț, vremea la piatra neamt, județul neamț, azi, maine, poimaine, 3 zile, 7 zile, 10 zile, urmatoarele zile. Mâine cerul va fi variabil, mai mult înnorat, maximele se vor ridica la 8 grade, valorile termice minime vremea.tv oferă aici informatii meteorologice pentru piatra neamţ pentru astăzi, mâine şi poimâine.

Luni, 3 mai 2021 în piatra neamț vremea va fi astfel:

La momente diferite, în diferite limbi. În timpul nopții temperatura aerului scade la +12.+15°c, punct de rouă: Exacte și detaliate prognoza meteo în piatra neamț.

Astăzi, pe data de 3 mai, bătrânii obișnuiau să prezică vremea, din această zi zicând: Longitudine, latitudine și coordonatele gps ale. La momente diferite, în diferite limbi.

Piatra NeamÈ› Vremea In Iunie In Piatra NeamÈ› Romania 2021
vizitati articolul complet aici : http://hikersbay.com/climate/june/romania/piatraneamt?lang=ro
Piatra neamt targu neamt miercurea ciuc roman toplita cotnari suceava / salcea joseni barnova bacau targu ocna negresti botosani bucin ceahlau toaca calimani retitis. Viteza vantului, directia vantului, presiunea atmosferica, temperatura, umiditatea si vizibilitatea la piatra neamt. Vremea in piatra neamt neamt prognoza meteo detaliata.

Piatra neamț este municipiul de reședință a județului neamț, moldova, românia.

La momente diferite, în diferite limbi. Vremea in piatra neamț are o temperatura minima de 2 ºc si maxima de 14 ºc. Vremea in piatra neamt neamt prognoza meteo detaliata.

Posting Komentar untuk "Vremea La Piatra Neamt"