Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Martor Aprins In Bord

Martor Aprins In Bord

Martorii colorati in albastru sau verde au doar rol de indicatori. Undeva la 3800 turatia maxima.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Va salut,am si eu o nelamurire in privinta martorului abs care sta aprins in bord.motociclete este o yamaha fz1 fazer 2007.mentionez ca sta aprins de cand am fost cu ea la spalatorie,sa fi intrat apa pe unde nu trebuie,gen senzor,etc ? Ce indică martorii de bord în funcție de culoare lista martorilor în funcție de culoare. Mi se aprinde martor în bord ca aș avea bec ars.

Problema Martor 4x4 Bmwclub
vizitati articolul complet aici : http://www.bmwclub.ro/forums/topic/187471-problema-martor-4x4/
Daca nu stii sa interpretezi fiecare martor de bord de la volkswagen, am pregatit pentru tine lista completa cu toate simbolurile pe care le poti 3. O temperatura prea ridicata a uleiului un nivel scazut al uleiului sau o presiune prea scazuta. Din cate am inteles martorul dde se aprinde ptr orice probleme pe partea electrica a motorului.nu sunt sigur insa la un electrician auto care spune ca e dus computerul de bord deoarece nu se poate conecta la el cand nu vrea masina sa porneasca desi la mda in arad dupa.

Un martor aprins de culoare roșie atrage atenția asupra unei probleme serioase sau care ține de siguranța conducătorului auto și pasagerilor.

Majoritatea oamenilor le vor vedea doar cand se aprind. Martorul ulei aprins in bord este galben sau rosu ? Reprezintă un pericol real un martor aprins?

Ce indică martorii de bord în funcție de culoare lista martorilor în funcție de culoare. Undeva la 3800 turatia maxima. Acesta este un martor pe care nu ti ai dori sa l vezi.

Martor Check Engine Aprins In Bord Pagina 2
vizitati articolul complet aici : https://www.mygarage.ro/auto-moto-velo/471488-martor-check-engine-aprins-bord-2.html
Dimineata cand bag cheia in contact, se aprindeau doar martorii, nu si gradatiile kilometrajului. Mi se aprinde martor în bord ca aș avea bec ars. Martor aprins in bord (citit de 472 ori).

Iată ce înseamnă toţi martorii din bord.

Martorul de bord care indica o problema la sistemul abs este foarte usor de recunoscut. Placute de frana uzate 6. Lumini de ceata fata aprinse 2.

Martorii de bord sunt de diferite culori. Va salut,am si eu o nelamurire in privinta martorului abs care sta aprins in bord.motociclete este o yamaha fz1 fazer 2007.mentionez ca sta aprins de cand am fost cu ea la spalatorie,sa fi intrat apa pe unde nu trebuie,gen senzor,etc ? Se aprinde martorul de ulei in bord la ralanti si tot odata a inceput si apa sa fiarba in vasul de expansiune.

Peugeotclub Romania
vizitati articolul complet aici : http://www.peugeotclubromania.ro/forum/threads/43190-Martor-aprins
Va salut,am si eu o nelamurire in privinta martorului abs care sta aprins in bord.motociclete este o yamaha fz1 fazer 2007.mentionez ca sta aprins de cand am fost cu ea la spalatorie,sa fi intrat apa pe unde nu trebuie,gen senzor,etc ? De asemenea, exista posibilitatea ca martorul de bord sa palpaie, caz in care ar trebui sa 1. Deci acum 2 seri am uitat luminile interioare aprinse in masina.

Am repornit si am plecat spre bucuresti.

Poate fi identificata asemena procedura la un alt service? Mi se aprind in bord martorii epc si check engine si moturul nu mai are putere. Deci acum 2 seri am uitat luminile interioare aprinse in masina.

Posting Komentar untuk "Martor Aprins In Bord"